Hírek / Tájékoztatás tanévkezdési támogatásról 2021

Tájékoztatás tanévkezdési támogatásról 2021TISZTELT LAKOSSÁG!

 

Nemesbőd Község Önkormányzata az idei évben is hozzá kíván járulni a tanévkezdéssel kapcsolatos költségek viseléséhez, így 2021. augusztus 1. napjától igényelhető a tanévkezdési támogatás az alábbi feltételekkel:

Igénylési időszak: 2021. augusztus 1. – 2021. október 15.

Igénylés feltételei:

  • A fenti időszakon belül a Nemesbődi Közös Önkormányzati Hivatalba benyújtott és hiánytalanul kitöltött kérelem! (Tanévkezdési támogatás igénylésére vonatkozó formanyomtatvány igényelhető a Nemesbődi Közös Önkormányzati Hivatalban ügyfélfogadási időben, illetve letölthető a www.nemesbod.hu weboldalról a Letöltések menüpont Nyomtatványok alpontjára kattintva.
  • Nemesbőd község közigazgatási határán belül lakóhellyel rendelkező gyermek után igényelhető a támogatás.
  • Tárgyév szeptember hónapjától tanulói (óvodai, általános iskolai, középiskolai) jogviszonnyal rendelkező gyermekek után. (Tanulói jogviszony igazolást a kérelem mellé kötelező mellékelni, amennyiben a gyermek nem a váti iskolába vagy a nemesbődi óvodába jár)
  • A családban az egy főre jutó jövedelem nem haladhatja meg a 150.000 Ft-ot. (A kérelemben feltüntetett jövedelmekre vonatkozó jövedelemigazolást kérjük a kérelemhez csatolni.)

A fenti feltételeknek megfelelő kérelmek esetén az Önkormányzat gyermekenként

17.000 ,- Ft

összegű támogatást biztosít a szülőknek/törvényes képviselőknek!

Kérjük segítse munkánkat azzal, hogy a fenti feltételeknek megfelelő kérelmet nyújt be a Hivatalhoz. Amennyiben a kitöltésben segítségre lenne szükség, ügyfélfogadási időben kollégáink állnak szíves rendelkezésükre!

Kérjük, hogy amennyiben rendelkeznek bankszámlaszámmal, a támogatás gyorsabb folyósítása és az adminisztratív terhek csökkentése érdekében a kérelmükön jelöljék meg a támogatás formájánál az átutalást!

Ha további kérdésük lenne a támogatással kapcsolatban, várjuk hívását a 94/354-014 telefonszámon, valamint ügyfélfogadási időben személyesen a Nemesbődi Közös Önkormányzati Hivatalban.

2021. július 27.                                                         

NEMESBŐD KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA


« Vissza az előző oldalra!

Nemesbőd Község Önkormányzata - Magyar